Tips & tricks

Protect your ears

FestivalGoods is het merk wat zorgt voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Onze oortjes zijn gemaakt om optimale gehoorbescherming te verlenen zodat jij kunt genieten van je favoriete evenement. Op deze pagina kun je alle relevante tips & uitleg vinden over het gebruik van FestivalGoods oortjes voor de beste gehoorbescherming

Bescherm je gehoor goed

Mensen lopen gemiddeld genomen tegen gehoorbeschadiging aan als hun oren worden blootgesteld aan 80 decibel of meer. Wel is het van belang om te weten dat de beschadiging pas ontstaat naarmate de tijd dat je in zo’n omgeving bent. Sta je in een een luide omgeving van meer dan 80 decibel voor 5 seconden of voor 20 minuten? Na 15 minuten kun je al gehoorschade oplopen, dus weet wat er kan gebeuren. Wees één van de eerste in je omgeving die ervoor zorgt dat je beschermd bent. De voordelen zij namelijk onwijs van belang. 

Veel mensen hebben er geen zin in om een oortje in te doen. Sommige mensen zijn te lui, hebben geen zin om geld uit te geven of denken er simpelweg niet aan. Om te voorkomen dat je gehoorschade oploopt of de rest van je leven met een piep in je oor moet leven is het dragen van gehoorbescherming essentieel. Het dragen van gehoorbescherming zorgt ervoor dat je gehoor veilig blijft en je kunt blijven genieten van je favoriete festivals. FestivalGoods is het merk wat zorgt voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.  Bescherm je oren, zodat je kan blijven horen!

Op het moment dat je er niet voor kiest om oortjes te dragen, dan is de kans niet alleen groot dat je gehoorbeschadiging oploopt, maar ook de welbekende ziekte tinnitus kunt oplopen. Een zeer vervelende oor aandoening, waarbij je niks anders hoort dan constant gepiep. Daarom vinden wij het belangrijk dat steeds meer mensen bewust worden van wat de gevolgen zijn als ze zonder bescherming naar festivals en andere evenementen gaan. Met je oren moet je geen grappen maken. Bescherm je gehoor daarom goed. Wij kunnen je helpen om een goed gehoor te behouden. 

Gehoorbescherming is ontstaan nadat menig artiest en/of dj, hun muziek zo hard mogelijk heeft staan. Natuurlijk vinden we dat op een festival of evenement hartstikke leuk, maar je oren natuurlijk niet. Nadat er naar voren is gekomen dat er een toename is in mensen die last hebben van een irritant geluid en/of pijn, tijdens en na het stappen, vinden wij het tijd dat mensen meer bewust om moeten gaan met hun oren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het belang van gehoorbescherming te representeren. Met onze producten zorgen we voor optimale comfort en bescherming. Je merkt niet dat je onze oordoppen in hebt. Daarom kunnen wij het niet vaak genoeg zeggen, gehoorbescherming heb je simpelweg nodig. 

 

Plug & Play

Oordoppen in en gaan!

De Plug & Play oordoppen zijn de ideale oordopje dat met een  filter is uitgerust die je direct kunt dragen. De doppen zijn ingedeeld in 4 verschillende kleuren en sterktes. Ze passen in ieder oor en kunnen zo vaak als je wilt gedragen worden. Dat is wel zo makkelijk voor als je ze vaker gaat dragen. De filters zijn speciaal ontwikkeld voor uitgaan, festivals en feestjes. Mocht je werkzaam zijn in de horeca, sportwereld en/of zwembaden, dan kun je deze oortjes gebruiken zodat je de spraakverstaanbaarheid kunt behouden.

Premium PF

#1 beste festival oordopjes!

De Premium PF oordoppen zorgen voor goede bescherming van het gehoor, waarbij je wel een gesprek goed kunt volgen. De Premium oordoppen zijn voorzien van een unieke knik waar de kromming van de gehoorgang ervoor zorgt dat de oortjes comfortabel zitten. De gehoorbescherming heeft filters die speciaal ontwikkeld zijn voor het uitgaan. Hierdoor ervaar je door middel van de filters een goede spraakverstaanbaarheid en een fijne geluidservaring.

#1 beste festival oordopjes! Deze unieke herbruikbare oordopjes voor uitgaan en festivals worden geleverd incl. 4 maten (S, M, L en XL) en handig bewaarblikje!

Premium MF

Je gehoor is je lief !

De Premium MF oordoppen van NOIZEZZ zijn de ideale oordopjes die met een  filter zijn uitgerust die je direct kunt dragen. De doppen zijn ingedeeld in 4 verschillende kleuren en sterktes. Ze passen in ieder oor en kunnen zo vaak als je wilt gedragen worden. Dat is wel zo makkelijk voor als je ze vaker gaat dragen. De filters zijn speciaal ontwikkeld voor uitgaan, festivals en feestjes. Mocht je werkzaam zijn in de horeca, sportwereld en/of zwembaden, dan kun je deze oortjes gebruiken zodat je de spraakverstaanbaarheid kunt behouden.